Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu I did it! :)

I did it! :)

Jutro, mucki in mucke!! 🙂

Obljubljeno, storjeno…..Zadevo sem oz. sva speljala do konca…..uspešno….Moj MOŠKI je izpolnil vsa pričakovanja, bilo je noro, čeprav mi je obljubljeno, da se še dobiva…zakaj?! Dol sva se dala v avtu!!! Čeprav me je dost rajcal, bi si ga raje privoščila v postelji, da se ga totalno naužijem….mjav….
Kaj se je zgodilo z mojo vestjo?! Ne vem, morm vam povedat, da je NIMAM!
Čudno?! Meni niti ne… zato, ker se moj tip obnaša do mene prav pasje in sploh ne mislim nanj….a sem kurva?!! 🙂
Mojega ‘gospoda pomembneža’ pa sem očarala…to vem…v to sem sigurna…..saj ženske vemo to….sva se že zmenila za naslednjič…..mmmm!

Packi in packe, Rianna Vam vošči lep dan, pošiljam pa Vam tudi en zadovoljEn pozdrav….Pa lupčka vsem..vlažnga! 🙂

Dobro jutro mačka.
Kaj naj ti napišem? Vesela sem, da so se vsa tvoja pričakovanja več kot izpolnila. Uživaj v tem! Tvoja vest je trenutno podrejena čustvom. Ne obremenjuj se s teb. Važno je, da ti je lepo.
Pozdravček.

Dobro jutro!!!
Ej saj je vse lepo in prav, važno da smo srečni in zadovoljni. Sicer ne poznam njene zgodbe, ampak nekaj mi pa ni jasno. Zakaj je potem še s svojim “pasjim” tipom? No, saj ne bom moralizirala, ker ima vsak svojo zgodbo in razloge za svoja dejanja, ampak, če je “samo njen tip” in je že pasji,…..

Ej, ta prva maja!

Sej pravim, da moj tip drugače ni pasji, le zadnje čase se tako obnaša…:(
Drugače sem pa z njim že dve leti in pol, ampak ….preberi mojo zgodbo….Vroče…pa ti bo jasno!

Pozdrav, Rianna

Čestitam packica!
Sam glede seksa pa nobene podrobnosti za analizo?:-))))

Rianna,
Nisem te mislila užaliti, ker res verjamem, da imaš dobre razloge za svoje dejanje, samo izrazila sem svoje mnenje. Verjamem da sta v teh dveh letih in pol doživela veliko lepega pa tudi slabega. Tako pač je v vseh normalnih vezah. Samo v razmislek. Sta se pogovorila zakaj se tako obnaša? Mogoče ima tudi on dobre razloge za svoje obnašanje. Tako je v življenju. Ni samo med in mleko in včasih je potrebno kaj tudi potrpeti. Moja stara mama je velikokrat povdarila, da je zakon oz. veza križ namazan z medom. In v zaljubljenosti ližeš ta med in ko zaljubljenost mine, ostane samo še križ. Potem pa je na partnerjih, kako znosno si naredita nošnjo tega križa.
Rianna, te ne obsojam, da me ne boš narobe razumela. Tukaj smo vsak s svojo zgodbo in razlogi za rajcanje preko neta. Važno, da se vsaj tukaj lahko sprostimo, povemo svoje najbolj packaste misli in želje in predvsem da uživamo. Torej, uživaj kolikor moreš!

Mogoče tudi sedaj ni “pasji”, samo ga ti takega vidiš. Poznam to. Tudi jaz sem v taki situaciji videla marsikaj drugače kot je bilo, obračala dobronamerne besede v slabe… Čustva delajo svoje.

Packa, si uživala..hihi..sem vesela zate, sploh, ker te vest ne daje in le uživaj dalje…naj traja in traja in bo trajalo, sploh če si ga res ornk obnorela, ker malo je moških, ki bi se odpovedali dobremu seksu, dobri ženski kar tako;))!

Res dolžnica?

Ti si lep primer, če te ženska dobro obnori, ji oprostiš vse, četudi jo boli trebušček;)) in to tukaj na forumu, kaj šele v real..neda Kir…

Takrat pa čist ponorim JAZka, hahahahahaha

Kaj pa odgovor na “porkamadono”?

Ga ne dobiš, ker vem, da te tudi to dobro iznori;))..da ni vse vedno po tvoje…

Ja, saj vem! Žleht kot vedno, hehe

Pa sam razrajcaš, pol pa pustiš da se žival matra:-))))

Ja take smo tercialke, al kako me je že pametni diskretni ocenil;))..merki Kir kaj pišeš, raje 3x premisli, predno tukaj kaj napišeš..to so tudi ene modre izpod njegovih rok..jaojao..in pol se čudiš, zakaj ne dobiš odgovora..mal sem sita enih takih pametnih…tebi pa itak kar sem napisala si bil užaljen in vzel preresno in potem sem raje tiho..se mi ne ljubi bockat…tukaj res ne…forum je zame zabava…in zakaj bi 3x premišljeval predno napišeš..le zakaj..tukaj pa res ne!

Ti bi še obnovo rad?

No, sej se men tut bere. Da dobim navdih za današnjo štorijo.

No če že hočeš:upam da meni ni treba trikrat premišljevat predno kaj napišem. Napišem kar mi takrat pade na misel in to je to. V glavnem mi gre za zabavo, zato ne žalim kot ostali; pa naj bo to s copatami ali brez… No kdo je bil bolj užaljen bi se tudi dalo debatirat… Pa vseeno priznam, če bi bil tako potolčen jaz, bi tudi imel nos do tal

Pa veliko užitkov Jazka še naprej, glej kakšno lepo vreme je:-))))

In to zelo podrobno, vsko kocinco posebej..:-)))))))

Lep je dan in vse diši že po pomladi ja in še po kom;))…

Jaz navdih že imam, ampak časa ne. Se bo treba zvečer k računalniku spravt in napisat. Imaš prav, bi se pa prilegla kakšna zgodbica za lepši dan.

Mene ravno kocince ne zanimajo:)))

Saj tudi še do lulija pride:-))))

Patru? :))) Sam’… To se pa ne sme!

Midva si res misli bereva. Nimava skrivnosti kaj? :)))
Poljubček obema.

Bolje po Patru, kot moškem, ki diši še po plenicah *-*v vseh pogledih!;))

In prepovedano je itak vedno najslajše, privošči si kdaj, boš potem tukaj manj nakladal in fantaziral !

New Report

Close