Naslovnica Forum Starševski čvek oh moški… kaj naj naredim?

oh moški… kaj naj naredim?

Skupaj sva več kot 5 let, stara 22 in 24. V začetku je bilo super (v začetku je itak skos super), me je lepo crkljal, kupil sladkarije, ko je vedel da prihaja tisti čas :(, več je povedal, in nasplošno, bilo je zelo zelo lepo. že od prvega dne, ko sem ga zagledala sem se noro zaljubila vanj, in to je že uhuhu kolko let nazaj. od tistega trenutka dalje sem ga imela vedno bolj rada. ampak na žalost se to nekako spreminja.. že kake 3, 4 mesece sem mu večkrat povedala da mi gre na živce, da ka komaj prenašam, in to resnično mislim. ljubila sem ga bolj kot karkoli, ampak sedaj.. ga imam samo še rada.. spremenil se je celoten odnos, ker čeprav mi on zatrjuje da me ima rad oz. me ljubi, njegova dejanja oz. bolje rečeno nedejanja kažejo drugače.

recimo:
primer 1: ve da imam rada rože, še posebej kake travniške oz. domače z vrta. mislite da mi je kda v teh 5 letih utrgal kako rožo ko sva šla na sprehod, ali je šel k meni? NIKOLI. vedno je našel izgovor, da je zunaj mrzlo, da ne rasejo rože, da je zunaj vroče itd. namesto da bi enostavno rekel to, kar oba dobro veva, da je pozabil oz. ni niti pomislil na to. no saj je utrgal rožo oz. majhen cvetek, ko sva recimo bla na sprehodu pa sem mu rekla zakaj mi nikoli ne utrga rože, če ga moram opomnit, pa potem mu je padlo pač na pamet pa je utrgal en cvetek, katerega sem potem itak mogla vreč tja, ker ga nisem imela niti kje držat.
primer 2: jaz sem zelo pahnjena na sladke stvari, na kekse, čokolado, pecivo itd.. on recimo ne tolko, edino eno čokoladico ma rad. jaz skoraj vedno ko grem v trgovino si zmislim nanj pa mu jo kupim. da bi on meni kdaj kupil brez da bi ga prosila oz. jaz mogla plačat oz. bi mu mogla težit? ne. no v začetku mi je kupil pogosteje kot pa zdaj, ampak zdaj pa res ne, vsaj ne da bi si sam zmislil.
primer 3: on pravi da ni skopuški, ampak jaz in moja družina pravimo drugače. vedno pozabi denarnico oz. si je ne vzame s sabo, ko mu recimo kdo izmed moje družine pove da naj kaj časti (recimo ko je dobil službo, ko si je kupo avto…) potem začne s takimi bednimi, kot je npr. da si bo mogel vzet kredit pa take, večinomakrat pa si niti ne zmisli na to, da bi mu zdrava logika povedala da kaj sofinancira. ko greva v trgovino, nima denarnice nikoli s sabo, ko greva na sprehod pa mu pravim če si vzame s sabo denarnico pravi da je ne nuca (ve da jaz brez denarnice ne grem zdoma), in potem mi pravi da greva na pijačo, katero itak kot ponavadi moram plačat jaz itd..

zgoraj naštete stvari mene resnično nervirajo. saj nisem materialist, niti nočem da mi kaj kupuje, ampak bi rada, da svojo ljubezen izkaže tudi s tem, ko naredi ali mi da nekaj kar imam zelo rada. ne vem, če sem tako zahtevna, da želim da mi enkrat na mesec kupi čokolado za 1 evro pa me mogoče za 1.30 pelje na kavo? meni se zdi to nevem no.. po domače rečeno zelo neumno od njega oz ja.. samo sem živčna..

poleg tega kar sem naštela ima veliko takih, kako naj rečem.. “pomanjkljivosti”, ki ve da mene izjemno motijo, pa se niti ne poskuša popravit. on je recimo precej tih človek, in razumem da je takega karakterja, pa da pač ni zgovoren kot jaz, da lahko govorim ure in ure. ko ga vprašam kako je bilo v službi, mi odgovori v redu ali pa naporno pa to je to. iz njega moram izvleč če je bilo dosti sprejemov (dela v bolnici-zdravstveni tehnik), če se je mogoče kaj takega pripetilo itd.. pač mene zanimajo take stvari oz. me zanima njegova služba. želim vedeti kaj točno počne, kaj se dogaja, da nisem potem ko butl ko me kdo kaj vpraša… ve da sem bolj romantičen tip, pa kljub temu da pravi da je on romantičen, te romantičnosti ne izkaže. niti mi ne pove kakšne lepe stvari, vedno sem jaz bila tista, ki mu je čez dan ko sva se videla ( ne živiva še skupaj) rekla da ga ljubi ipd. on je recimo to bil zmožen povedat le večer preko telefona, ali pa ko sva se skregala. potem je bil res romantičen. ampak drugače pa niti malo..

no in da skrajšam svoj esej (se opravičujem da je tako dolg), me zanima kaj naj naredim? vse našteto sem mu že 100000000x povedala da me moti, tiste stvari, ki ga motijo pri meni sem v večji meri odpravila oz. se trudim da pač kakih stvari ne delam več toliko.. ne vem kaj naj. imam ga rada ja, ampak niti približno več ne kot sem ga imela prej. imava se namen skupaj preseliti, ker smo mi naredili hišo, zgornja etaža bo najina, razen spalnice od očeta pa matere. jaz se bom v hišo preselila avgusta, kdaj pa on pa nevem. imava namen imeti otroke, se poročiti ipd.. ampak jaz res ne vem, če bi to šlo, ker se nočem zaletavat, pa bi potem šla narazen. niti nočem it narazen, ker si življenja brez njega ne predstavljam, ampak tako naprej pa tudi ne gre.. ne vem kaj naj storim, res ne.. kakšni predlogi?

sem pozabla dodat (ja vem veliko pišem :D) da se recimo niti ne ureja, ne zame ne za službo ne na nikamor, razen ko je res kak tak dogodek. gre v kaki stari trenirki ko mu je premajhna, v majci ki je raztrgana in prenapeta ker je mišičnjak, v kaki stari jakni in podobno. ne brije se pogosto, po obrazu ne, ker pravi da zgleda ko 16 letnik ko se obrije, pa da mu ni potrebno, po intminih predelih pa ne vem zakaj ne.. po intimnih predelih se brije na vsake kvatre, na 3, 4 mesece. jaz recimo se tudi ne rihtam nekaj, ker recimo ne uporabljam ličil, ker se mi neda ličit, niti se nevem lepo naličit. ampak vseeno, ko grem ven, se počešem, pa si oblečem nekaj “ne domačega”. ko se pa slučajno malo lepše oblečem, naredim frizuro al naličim, pa namesto da bi mi rekel da sem lepa al kaj, on začne s tem za koga sem se tako zrihtala in seveda pravi da se šali, ampak meni to ni glih všeč in to dobro ve. jaz se recimo moram oz. si zmislim nanj pa si večkrat oblečem kako seksi perilo, on pa ni niti zmožen tega, da bi se tam doli pobril… -.- .. in potem naj sem srečna…

Dekle, mislim da sta na točki ko se bosta morala raziti. 5 let je lepa doba ampak ko te začnejo motiti take stvari potem veš da je konec. Le pogumno naprej da si boš našla primernega. Glede na to kar opisuješ on ni zate

Določene stvari človek spremeni, določene ne, nekaj vzameš v zakup, so stvari preko ne moreš. Če preko nečesa ne more človek in ni sprememb, potem postane to moteče.
Če vzameš v zakup, da tudi ljubezni ne izkazujejo vsi isto, enako.
Če bi že vse karakterne geste vzela v zakup, bo velik problem okrog financ.
Odvadi se, da imaš vedno denarnico sabo.

[quote=”na koncu sta”]Dekle, mislim da sta na točki ko se bosta morala raziti. 5 let je lepa doba ampak ko te začnejo motiti take stvari potem veš da je konec. Le pogumno naprej da si boš našla primernega. Glede na to kar opisuješ on ni zate[/quote]

na žalost tudi jaz tako mislim, ampak enostavno ne zmorem tega da bi ga zapustila, ker četudi bi to naredila vem, da bi potem bilo vse v najlepšem redu kake 2, 3 mesce, in bi jaz koza pozabila na vse od prej. nimam se za zahtevno, ker sem normalna mlada ženska, ki rada poprime po delu, tudi moškem, nisem materialist, ker me denar in drage stvari ne privlačijo, ampak kot sem že napisala zgoraj, bi bilo lepo če bi si kdaj name zmislil z kako malenkostjo oz. tudi če bi kdaj zame zapravil več, bi vsaj videla da mu ni žal zame zapravit denar. ampak res, če bi vsaj kake stvari popravil al bi se trudil da popravi bi blo boljše, ne pa da je samo slabše, da res nimam sploh nobenega veselja ko ga vidim in samo zgubljam živce. še posebej ko kako stvar večkrat povem pa me potem še 100x vpraša, ali pa da je res neroden, in ko kako stvar res zajebe pravi da on ni nič kriv al pa da ni videl al pa da je nevem kaj. sto in en izgovor. pač nevem no. mogoče je problem tudi v meni, da me take stvari razjezijo, ampak tudi on bi se vsaj po mojem mnenju lahko malo spremenil oz. poboljšal neke stvari.

Pisala si veliko, napisala v bistvu malo oziroma nepomembno. Ker ne gre za denarnico in rožice, enostavno se je tvoja najstniška zaljubljenost izpela.

[quote=”nekaj ja nekaj ne”]Določene stvari človek spremeni, določene ne, nekaj vzameš v zakup, so stvari preko ne moreš. Če preko nečesa ne more človek in ni sprememb, potem postane to moteče.
Če vzameš v zakup, da tudi ljubezni ne izkazujejo vsi isto, enako.
Če bi že vse karakterne geste vzela v zakup, bo velik problem okrog financ.
Odvadi se, da imaš vedno denarnico sabo.[/quote]

maš prav ja. ja saj sem že šla brez denarnice ven, ampak ne vem.. skos si mislim kaj pa če bom kaj potrebovala, če slučajno koga srečava pa bova šla na kavo, da lahko sploh plačam, kaj če se kaj zgodi, pa nimam denarnice s sabo oz. dokumentov.. saj se poskušam odvadit, pa grem brez denarnice ven, ko res vem, da v trgovino ni treba it recimo. kar se pa tiče financ da bova imela težave… se pa 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} strinjam s tabo, ker že sedaj so, pri malenkostih, kaj pa še bo v zelo bližnji prihodnosti, potem bom pa tako ostala brez las kako me bo živciral. saj ne vem če je kaka taka stvar pri njem preko katere ne morem oz. naj povem drugače. če bi vsako stvar, ali pa vsaj 2, 3 stvari spremenil na boljše, bi bila veliko srečnejša, pa se nebi za tiste ostale stvari sekirala, ker sem že itak navajena, pa bi mislim da blo boljše. ampak sprememb ni, vsaj ne z njegove strani, jaz pa zdaj že 2 dni kuham mulo pa praktično ne govorim nič, pa govorim največjo žensko laž: nič ni narobe, vse je v redu.. zakaj? ker je žalostno, da ne ve, glede na to, da sem taka postala po enem včerajšnjem vprašanju, ko mi je zabil tako brezvezno, namesto da bi normalno povedal.

[quote=”pisalaveliko”]Pisala si veliko, napisala v bistvu malo oziroma nepomembno. Ker ne gre za denarnico in rožice, enostavno se je tvoja najstniška zaljubljenost izpela.[/quote]

vem da sem pisala veliko, oprosti. ne gre samo za rožice in denarnico, podala sem pač nekaj primerov, da bi pojasnila zadeve, ker bi bilo malo čudno če bi napisala na kratko: ne da mi rož, čokolade, nikoli nima denarnice, ne govori, se ne rihta ipd, al nebi bilo?. oprosti, jaz pač rada govorim, pa če že pišem, napišem raje na daljše in da bolj razložim. vbistvu pa se no v največji meri ne gre za denarnico in rožce ampak za princip.

Ma, sem nehala brat pri rožah.

Če imaš rada rože, zakaj si jih sredi zime na travniku ne nabereš sama?
Ali pa greš lepo poleti na travnik in si jih sama nabereš?
Zakaj potrebuješ moškega, da uresničuje tvoje želje?

btw, mogoče si napisala, a kot rečeno, sem pri rožah nehala…
Uresničuješ ti njegove želje? Mu prineseš iz trgovine njegovo najljubše pivo al karkoli že?

[quote=”pr rožah”]Ma, sem nehala brat pri rožah.

Če imaš rada rože, zakaj si jih sredi zime na travniku ne nabereš sama?
Ali pa greš lepo poleti na travnik in si jih sama nabereš?
Zakaj potrebuješ moškega, da uresničuje tvoje želje?

btw, mogoče si napisala, a kot rečeno, sem pri rožah nehala…
Uresničuješ ti njegove želje? Mu prineseš iz trgovine njegovo najljubše pivo al karkoli že?[/quote]

1. gre se za princip
2. sem napisala
3. ja mu.

[quote=”pr rožah”]Ma, sem nehala brat pri rožah.

Če imaš rada rože, zakaj si jih sredi zime na travniku ne nabereš sama?
Ali pa greš lepo poleti na travnik in si jih sama nabereš?
Zakaj potrebuješ moškega, da uresničuje tvoje želje?

btw, mogoče si napisala, a kot rečeno, sem pri rožah nehala…
Uresničuješ ti njegove želje? Mu prineseš iz trgovine njegovo najljubše pivo al karkoli že?[/quote]

Sužnja sama seb.

[quote=”gola resnica1″]Prva misel ki se mi je utrnila po prebranem špehu je; normalna mlada ženska je koza.[/quote]
zakaj pa? ker rada poprimem po delu, ker sem tričetrt hiše sama postavila, ko sem od 5 zjutraj pa do 7 al 8 zvečer pomagala nosit opeke pa sem vozila beton, ker sem po službi takoj šla do hiše pa do večera postavljala gips plošče pa pomagala pri talnem ogrevanju, ker se ne rihtam in ne mečem ven kot današnja mladina, ker nisem odvisnica od interneta in fejsbuka in nevem česa, povej mi zakaj? ne vem zakaj si tako idiotski/a, niti ne vem zakaj komentiraš če nimaš nič pametnega za komentirat. jaz sem napisala kar sem želela, kar mi je ležalo na duši, sem mislila da bo se najdel kdo s kakim pametnim komentarjem, ampak vidim, da so ljudje tukaj večinoma zato, da serjejo po drugih. če ti ni bil ta “špeh” za brat, bi ga nehal brat pa nebi komentiral.

[quote=”pr rožah”]Ma, sem nehala brat pri rožah.

Če imaš rada rože, zakaj si jih sredi zime na travniku ne nabereš sama?
Ali pa greš lepo poleti na travnik in si jih sama nabereš?
Zakaj potrebuješ moškega, da uresničuje tvoje želje?

btw, mogoče si napisala, a kot rečeno, sem pri rožah nehala…
Uresničuješ ti njegove želje? Mu prineseš iz trgovine njegovo najljubše pivo al karkoli že?[/quote]
prinese mu cokolado, ki je on itak ne mara, ona pa jo obozuje. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

[quote=”Omg”][quote=”pr rožah”]Ma, sem nehala brat pri rožah.

Če imaš rada rože, zakaj si jih sredi zime na travniku ne nabereš sama?
Ali pa greš lepo poleti na travnik in si jih sama nabereš?
Zakaj potrebuješ moškega, da uresničuje tvoje želje?

btw, mogoče si napisala, a kot rečeno, sem pri rožah nehala…
Uresničuješ ti njegove želje? Mu prineseš iz trgovine njegovo najljubše pivo al karkoli že?[/quote]

Sužnja sama seb.[/quote]
hja očitno ona ko želi da ji mož podari kake rože pa ji ne da, si gre ona sama kupit. moderna ženska, ni kaj. (ponavljam še enkrat da gre za princip, da se nebote vsi vpičili v te rože).

[quote=”Marko”][quote=”pr rožah”]Ma, sem nehala brat pri rožah.

Če imaš rada rože, zakaj si jih sredi zime na travniku ne nabereš sama?
Ali pa greš lepo poleti na travnik in si jih sama nabereš?
Zakaj potrebuješ moškega, da uresničuje tvoje želje?

btw, mogoče si napisala, a kot rečeno, sem pri rožah nehala…
Uresničuješ ti njegove želje? Mu prineseš iz trgovine njegovo najljubše pivo al karkoli že?[/quote]
prinese mu cokolado, ki je on itak ne mara, ona pa jo obozuje. 🙂[/quote]

dobra ideja, ampak ne vem če se bom zmislila to naredit 😀

Odnos se po zaljubljenosti poglobi ali pa odtuji. Zgleda da gre pri vama za drugo. Sta mlada vse je še pred vama. Skupaj ali pa ločeno. To pa vesta samo vidva.

[quote=”Kimberlinko”]sem pozabla dodat (ja vem veliko pišem :D) da se recimo niti ne ureja, ne zame ne za službo ne na nikamor, razen ko je res kak tak dogodek. gre v kaki stari trenirki ko mu je premajhna, v majci ki je raztrgana in prenapeta ker je mišičnjak, v kaki stari jakni in podobno. ne brije se pogosto, po obrazu ne, ker pravi da zgleda ko 16 letnik ko se obrije, pa da mu ni potrebno, po intminih predelih pa ne vem zakaj ne.. po intimnih predelih se brije na vsake kvatre, na 3, 4 mesece. jaz recimo se tudi ne rihtam nekaj, ker recimo ne uporabljam ličil, ker se mi neda ličit, niti se nevem lepo naličit. ampak vseeno, ko grem ven, se počešem, pa si oblečem nekaj “ne domačega”. ko se pa slučajno malo lepše oblečem, naredim frizuro al naličim, pa namesto da bi mi rekel da sem lepa al kaj, on začne s tem za koga sem se tako zrihtala in seveda pravi da se šali, ampak meni to ni glih všeč in to dobro ve. jaz se recimo moram oz. si zmislim nanj pa si večkrat oblečem kako seksi perilo, on pa ni niti zmožen tega, da bi se tam doli pobril… -.- .. in potem naj sem srečna…[/quote]
Mogoče mu moraš na drugačen način povedati isto.
Ne tako kaj ti gre na živce, ampalk KAJ SI ŽELIŠ, kaj pogrešaš, kako čutiš , koliko bi tebi pomenilo, če to naredi.
Ko se urediš, pojdi, se mu pokaži in mu povej da je to za njega. Ko se on uredi, ga pohvali kako je urejen.

[quote=”Kimberlinko”][quote=”pisalaveliko”]Pisala si veliko, napisala v bistvu malo oziroma nepomembno. Ker ne gre za denarnico in rožice, enostavno se je tvoja najstniška zaljubljenost izpela.[/quote]

vem da sem pisala veliko, oprosti. ne gre samo za rožice in denarnico, podala sem pač nekaj primerov, da bi pojasnila zadeve, ker bi bilo malo čudno če bi napisala na kratko: ne da mi rož, čokolade, nikoli nima denarnice, ne govori, se ne rihta ipd, al nebi bilo?. oprosti, jaz pač rada govorim, pa če že pišem, napišem raje na daljše in da bolj razložim. vbistvu pa se no v največji meri ne gre za denarnico in rožce ampak za princip.[/quote]

Ne razumeš. Kot sem rekla, ne gre za rože in denarnico in “ostalo nepovedano”. Nič drugače ne bi bilo, če bi bile rože in denarnica in ostalo, ker pač ljubezni ni. Plus tvoja čustvena nezrelost, ki jo potrjujej s trapasto principelnostjo. Mlada si, najstniška ljubezen, ki je svoje temelje gradila na vajini nezrelosti na vseh področjih in nivojih, je minila, predvsem zato, ker enostavno nista tisto, kar sta bila 5 let nazaj, nista pa rasla vzporedno.

[quote=”malo politike”][quote=”Kimberlinko”]sem pozabla dodat (ja vem veliko pišem :D) da se recimo niti ne ureja, ne zame ne za službo ne na nikamor, razen ko je res kak tak dogodek. gre v kaki stari trenirki ko mu je premajhna, v majci ki je raztrgana in prenapeta ker je mišičnjak, v kaki stari jakni in podobno. ne brije se pogosto, po obrazu ne, ker pravi da zgleda ko 16 letnik ko se obrije, pa da mu ni potrebno, po intminih predelih pa ne vem zakaj ne.. po intimnih predelih se brije na vsake kvatre, na 3, 4 mesece. jaz recimo se tudi ne rihtam nekaj, ker recimo ne uporabljam ličil, ker se mi neda ličit, niti se nevem lepo naličit. ampak vseeno, ko grem ven, se počešem, pa si oblečem nekaj “ne domačega”. ko se pa slučajno malo lepše oblečem, naredim frizuro al naličim, pa namesto da bi mi rekel da sem lepa al kaj, on začne s tem za koga sem se tako zrihtala in seveda pravi da se šali, ampak meni to ni glih všeč in to dobro ve. jaz se recimo moram oz. si zmislim nanj pa si večkrat oblečem kako seksi perilo, on pa ni niti zmožen tega, da bi se tam doli pobril… -.- .. in potem naj sem srečna…[/quote]
Mogoče mu moraš na drugačen način povedati isto.
Ne tako kaj ti gre na živce, ampalk KAJ SI ŽELIŠ, kaj pogrešaš, kako čutiš , koliko bi tebi pomenilo, če to naredi.
Ko se urediš, pojdi, se mu pokaži in mu povej da je to za njega. Ko se on uredi, ga pohvali kako je urejen.[/quote]

hvala za nasvet ampak verjami, sem že poskusila, da sem zakuhala mulo, se skregala pa povedala kaj mi gre na živce, pa sem tudi že lepo povedala da si to pa to želim. rezultat: deluje samo takrat ko to povem. me ma da bi se čist spremenila, pa da bi potem mogoče videl da ga je kiksno (začela bi se ful rihtat, hodit ven, zapravljat ipd), ampak se mi zdi škoda časa in denarja.

[quote=”pisalaveliko”]Pisala si veliko, napisala v bistvu malo oziroma nepomembno. Ker ne gre za denarnico in rožice, enostavno se je tvoja najstniška zaljubljenost izpela.[/quote]

Res je.

Po drugi strani pa, glede na to, da mu visi dol za tvoje želje oz. pričakovanja, lahko sklepaš, da sprememb ne bo, očitno nisi vredna pozornosti in normalnega odnosa.

[quote=”pisalaveliko”][quote=”Kimberlinko”][quote=”pisalaveliko”]Pisala si veliko, napisala v bistvu malo oziroma nepomembno. Ker ne gre za denarnico in rožice, enostavno se je tvoja najstniška zaljubljenost izpela.[/quote]

vem da sem pisala veliko, oprosti. ne gre samo za rožice in denarnico, podala sem pač nekaj primerov, da bi pojasnila zadeve, ker bi bilo malo čudno če bi napisala na kratko: ne da mi rož, čokolade, nikoli nima denarnice, ne govori, se ne rihta ipd, al nebi bilo?. oprosti, jaz pač rada govorim, pa če že pišem, napišem raje na daljše in da bolj razložim. vbistvu pa se no v največji meri ne gre za denarnico in rožce ampak za princip.[/quote]

Ne razumeš. Kot sem rekla, ne gre za rože in denarnico in “ostalo nepovedano”. Nič drugače ne bi bilo, če bi bile rože in denarnica in ostalo, ker pač ljubezni ni. Plus tvoja čustvena nezrelost, ki jo potrjujej s trapasto principelnostjo. Mlada si, najstniška ljubezen, ki je svoje temelje gradila na vajini nezrelosti na vseh področjih in nivojih, je minila, predvsem zato, ker enostavno nista tisto, kar sta bila 5 let nazaj, nista pa rasla vzporedno.[/quote]

na žalost se motiš 🙂 če bi bile stvari drugačne ali se bodo spremenile sem ziher da bova skupaj še dolgo. ljubezen je, ampak pri meni se je zmanjšala zaradi stvari, ki me motijo, njemu pa se neda spremenit nekih določenih zadev al pa si ne zmisli. kakorkoli. ne vem zakaj pišete o neki najstniški ljubezni, ker se meni to ne zdi glih najtniška ljubezen ampak ok, ni važno kako jo imenuješ. da pa sva nezrela pa se tudi ne strinjam, mislim da bi bila nezrela če bi bila brez službe pa bi mela otroka. namesto tega premišljujeva v smeri najprej štalca pol pa kravca. da sem jaz čustveno nezrela niti nimam komentarja, ker mi še to nihče niti ni rekel, bi pa jaz za sebe rekla da sem ampak to je samo moje skromno mnenje :). da pa nisva rasla vzporedno pa niti ne razumem kaj želiš s tem povedati. da imava različna pričakovanja, želje, odnos?

[quote=”brezveze”][quote=”pisalaveliko”]Pisala si veliko, napisala v bistvu malo oziroma nepomembno. Ker ne gre za denarnico in rožice, enostavno se je tvoja najstniška zaljubljenost izpela.[/quote]

Res je.

Po drugi strani pa, glede na to, da mu visi dol za tvoje želje oz. pričakovanja, lahko sklepaš, da sprememb ne bo, očitno nisi vredna pozornosti in normalnega odnosa.[/quote]

še enkrat se opravičujem za esej 😀
visi dol bi bla skoraj prava beseda ja. po drugi strani pa. spremembe so vedno, ampak na žalost kratkotrajne. če mu jutri povem kaj me mantra pa kaj si želim/mi gre na živce, mi bo v torek prinesel kako rožo pa sladkarije, peljal me bo na večerjo/kino, kaki teden bo fant pa pol, potem pa se bo počasi začelo obračat nazaj.

[quote=”gola resnica1″][quote=”Kimberlinko”][quote=”gola resnica1″]Prva misel ki se mi je utrnila po prebranem špehu je; normalna mlada ženska je koza.[/quote]
zakaj pa? ker rada poprimem po delu, ker sem tričetrt hiše sama postavila, ko sem od 5 zjutraj pa do 7 al 8 zvečer pomagala nosit opeke pa sem vozila beton, ker sem po službi takoj šla do hiše pa do večera postavljala gips plošče pa pomagala pri talnem ogrevanju, ker se ne rihtam in ne mečem ven kot današnja mladina, ker nisem odvisnica od interneta in fejsbuka in nevem česa, povej mi zakaj? ne vem zakaj si tako idiotski/a, niti ne vem zakaj komentiraš če nimaš nič pametnega za komentirat. jaz sem napisala kar sem želela, kar mi je ležalo na duši, sem mislila da bo se najdel kdo s kakim pametnim komentarjem, ampak vidim, da so ljudje tukaj večinoma zato, da serjejo po drugih. če ti ni bil ta “špeh” za brat, bi ga nehal brat pa nebi komentiral.[/quote]

Ja zato. A kaj naj narediš? Kupi si vibrator in bodi najmanj 5 let sama. Časovno krajša varianta da sama sebe najdeš je, da če nimaš očeta ki bi te naštelal, si najdi enga norca, da te bo utišal.[/quote]

kiss my sweet ass :*

[quote=”Kimberlinko”]če bi vsako stvar, ali pa vsaj 2, 3 stvari spremenil na boljše, bi bila veliko srečnejša, pa se nebi za tiste ostale stvari sekirala, ker sem že itak navajena, pa bi mislim da blo boljše. ampak sprememb ni, vsaj ne z njegove strani, jaz pa zdaj že 2 dni kuham mulo pa praktično ne govorim nič, pa govorim največjo žensko laž: nič ni narobe, vse je v redu.. zakaj? ker je žalostno, da ne ve, glede na to, da sem taka postala po enem včerajšnjem vprašanju, ko mi je zabil tako brezvezno, namesto da bi normalno povedal.[/quote]

če bi on začel pri sebi spreminjat, bi ti bil v vedno težji situaciji, ker bi si morala stalno izmišljat nove stvari, ki bi te motile. na koncu bi ostala vedno bolj brez idej in bi padala v depro.

[quote=”to ne bi bilo dobro”][quote=”Kimberlinko”]če bi vsako stvar, ali pa vsaj 2, 3 stvari spremenil na boljše, bi bila veliko srečnejša, pa se nebi za tiste ostale stvari sekirala, ker sem že itak navajena, pa bi mislim da blo boljše. ampak sprememb ni, vsaj ne z njegove strani, jaz pa zdaj že 2 dni kuham mulo pa praktično ne govorim nič, pa govorim največjo žensko laž: nič ni narobe, vse je v redu.. zakaj? ker je žalostno, da ne ve, glede na to, da sem taka postala po enem včerajšnjem vprašanju, ko mi je zabil tako brezvezno, namesto da bi normalno povedal.[/quote]

če bi on začel pri sebi spreminjat, bi ti bil v vedno težji situaciji, ker bi si morala stalno izmišljat nove stvari, ki bi te motile. na koncu bi ostala vedno bolj brez idej in bi padala v depro.[/quote]

misliš? no jaz se glih ne strinjam, ker sem precej toleranten človek in mislim da mam dobre živce, ampak ko mi poči, pa je hudič. zaenkrat še ni počilo, kreg je že bil, ampak tak, da sva se čez 2 uri že smejala. če bi že spremenil recimo 2 stvari, sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} da bi na ostale pozabila oz. nebi na njih tolko premišljevala, ker bi vedela da se je za ti dve stvari precej namantral da ju je spremeno..