Sanje
Aja, sanje pa pomenijo da moras res zaceti zgodaj vstajat in zjutraj vse sanje podoziveti;))…no kaj pa res pomenijo, pa nimam pojma, vedno sem verjela, da kar sanjamo ima neki razlog, ampak nikoli ga nisem ugotovila…mogoče si res zelis neko avanturo v gozdu, mogoče te mika kaj drugega, mogoče si zelo potrebna drugacnega seksa, da sedaj ponoci ze sanjas seks,mogoče vse skupaj nema veze s seksom… mogoce pa si sanjala kar tako, za lepse jutro-dan, priznaj, da bos imela cel dan muzajoč;))
Hudiča, taka sta ko kak psihiater!
Jaja, gospa, v podzavesti so bremze spustle, treba se bo dol dat….. Vam dam recept za enega medicinskega jebača, v lekarni lahko izberete temnolasega ali svetlolasega, črncev je trenutno zmanjkalo, veste, dobavitelj nekaj zafrkava…. povpraševanje je pa preveliko…. torej, ja, izberite model, pa pol po kakem tednu uporabe pridite na kontrolo… ja. Na svidenje, gospa.
Hja, tako bi edino lahko pred možem uspešno zagovarjala svojo avanturo z drugim.
Ljubi, saj jaz nisem hotela, no, saj veš…. pa saj me poznaš, no…. ampak je dohtar rekel, da moram…. veš…. ker ne bo nikoli boljše, če ne bom probala…. Pa saj meni ni pasalo, no, saj veš, nobeno zdravilo ni dobro, pa sem pač potrpela, za zdravje…..