Velikost spet
Tvoje stanje je še slepemu jasno, kar se tiče tvojih vprašanj mislim, da nisem dolžna odgovarjat na njih…al se motim?
Upam pa da res ni tako hudo s teboj, kot zgleda…če pa, pomisli na svoja otroka in ženo ti bo lažje, ker veš da te čakajo doma..
In jaz res na mojo srečo nisem oseba za katero me imaš….
Dragi, te moram tudi danes učiti..ne dovoli ljudem da te ganejo, sploh ne tistim, ki te niso vredni in sploh ne nekemu netu-forumu, nekomu, ki je lahko tukaj vse, real pa je vse kaj drugega…dragi, dihaj dihaj z mano in dan bo lepši…naj te ne ganejo besede na forumu nekoga, ki si to želi, te provocira…imela sem te za bolj zrelega…uživaj s tistimi, ki se znajo hecat na tvoj nacin…
Diskretnost, se strinjam, ampak tako se naj bi dogajalo v realnem življenju,pa veš da se tudi tam povečini ne, da se vsi preradi vtikajo v druge stvari, samo v svoje ne, da sosed več ve o tebi, kot ti o sebi…in tako dalje…
Netna komunikacija pa je daleč od reala, tukaj si vsak lahko-upa dovoli-ti vse, tudi vtikati v druge, tolažiti…forum je forum, real pa real in če se že tam ne počne kot bi se moralo, kako lahko pričakuješ, da se bo tu, pa brez zamere;)) ampak življenja ne moreš primerjati z nekim “seks forumom”…