Za ženske
žal nimam teh težav – sva dokaj usklajena…
se pa spomnim včasih, ko je očitno moja pohota presegala njegovo (ups, hehe :-))) ) sem se v postelji zlila z njim in kao zaspala…vmes se mi je po glavi podilo seveda vse ostalo sam sanje ne…in tko, kao usput, sem mal z boki zanihala, se še bolj stisnila – vmes dihala kot da spim!…potem je moja roka najprej zašla na njegov trebuh, se dotaknila popka in spet “zaspala”…čez nekaj trenutkov so se prsti, kao btw, znašli tik nad osramjem, moja noga pa je čist slučajno objela njegov bok…no, od tle dalje je že veselo utripalo v njegovi pižami…
🙂
:))) Poznam to. Pa saj zdaj bo to zvenelo zelo egoistično, samo je res. Jaz se ne “mučim” z njim zaradi njega, ampak zaradi sebe. Ja, priznam, da sem potrebna in hočem sexati!!!! Pa da moram deca prosit in okrog njega v štiklih in nogavičkah skakat, kot kakšna striptizeta, da se sama sebi zdim trapasta, pa ne vem kakšne večere pripravljam, da si vzame čas in ves znaveličan počaka, da mine,…..ma daj. Po moje bi bilo najbolje, da si najdem nekoga samo za ….
Ja ne ga srat. Da bi se naštimala v samostoječke, korzet in štikle zato da bom deca gledala, kako gleda fusbal. Res gledam samo nase ali sem mogoče vložila nekaj truda? Da ga vzamem v usta medtem, ko on gleda tv in se potrudim, da mogoče pa le bo kaj od sexa, še vedno gledam samo nase?
In ja, meni vedno ustreza. Sem pač čudna in za enkrat še ne poznam glavobola za izgovor,…. Tudi jaz bi bila lahko utrujena, ker ne boš verjel, tudi ženske hodimo v službo in ko pridemo domov, imamo vsaj še eno službo za narediti. Če si pa od peglanja kavča utrujen, potem pa ok.
Čakaj malo! Preberi še enkrat kaj si napisal.
služba, vzgoja otrok,obveznosti tu in tam……zvečer pa spočit ljubček, ki samo čaka, da se mu predate?!
Hočeš reči, da to dela samo moški, ženski pa vse od riti pade, ko pride domov, se uleže in počaka, da jo zvečer dec zadovolji?!!!!
Na katerem planetu je že to?