Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Za ženske

Za ženske

D A L J I N E C!!! To bo! Pokvari mu daljinec!

Ampak saj ni on edini, ki bi to naredil 😉

Hvala enako!

Res? Kdo pa še?

?

********************************************* We all know that cats rule the world!

:)))))) Pa kaj še, da me bo še pošiljal kanale menjavati? :)))))

Hm? Mora bit pa na temle forumu ena kriza…?

Kja je narobe, če vprašam kakšna starostna skupina je kaj tukaj gor? Ponavadi na vskame forumu vprašam.

Jaz bom čez 14 dni 23 🙂

Ne ni krize na forumu, samo svtujemo – saj zato so forumi 🙂 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

:-))))))))))

A tiste kapsule kamion tudi na dom pripelje? :))

Huh, potem je pa propadel primer 🙁 Sicer pa ti dam še en nasvet. Sex med 4 stenami ob 22.15h zvečer, 3x tedensko te obvezno pripelje v monotonijo. Pejta malo ven, popadi ga sredi polja, gozdne potke, pusti se zapeljevati drugim… potem se mi zdi, da se mu bo začel dvigovati pogosteje…

Bi rekla. Pa ne samo tukaj.:)) Sem mislila, da so moški tisti, ki so prikrajšani za sex, pa berem, da smo v večini ženske. Kaj je sedaj to?

Kaj on ne pozna tvojih potreb po sexu in želja??

oh………..dete zlato………..upam in iskreno ti želim, da boš tudi čez 20 let tako srečna kot si sedaj! Res!

Lahko sprobava samo še polje in gozdne potke, če bo vžgalo. Ostalo je že preizkušeno – brez uspeha.:(

Ja jih, pa se mi samo smeji, da če me pomlad ( pa zima, poletje in jesen tudi)))daje?

Veš kaj je to – moški se samo menijo pa govorijo kako se dajejo dol pa so jih očitno kot kaže samo usta 🙂 nič pa akcije

Ne ne jih ne pripeljejo z kamionom, probaj pa kupi si pa naj vzame kar dve naenkrat pa bo 🙂 Probaj, saj nimaš nič zgibit 🙂

da ni z njim res kaj narobej?Je bil zmeraj tak v spolnosti do tebe?

Ja, samo sem očitno dojela šele sedaj, da nekaj ne štima.

:)) To je pa res. Manj kot je zdaj, že itak ne more biti.:)))

No ap res kako pogosto oz tu pa tam je? (če ni skrivnost) Pa kako dolgo sta že par (skupaj, poročena)….

Kaj srči, ti se pa samo sladko smejiš? Ti se kar smej, tudi tvoj smeh požene kri po žilah.:)

lepo, ni kaj!

Očitno se tudi ti smejčkaš:-))))

Skupaj 5 let in pol. Na začetku v povprečju 2x na teden, vmes skoraj 2 leti nič, sedaj v povprečju 1-2x na mesec.

Srči, ko vidim tvoj nick se vedno smejčkam. le kaj bi bilo, ko bi te enkrat res videla? 🙂

New Report

Close