Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Zakaj se cepilci nočete več pogovarjati o cepljenju?

Zakaj se cepilci nočete več pogovarjati o cepljenju?

Odgovor na objavo uporabnika
Torej si zaostal?, 30.04.2023 ob 00:18

D dimer, 30.04.2023 ob 00:11

Tega kar lahko tu napisem ljudem ne gre v zivo govoriti.  What’s the point?

In tu je vrednost forumov kot je tale.  Clovek lahko spozna kako ljudje dejansko razmisljajo.  Ker kaj ti ce clovek, ki se pred tabo pretvarja, da je nekaj kar ni??

In, jasno, cim nisi slepi vernik v propagando, si zadnji indoktrinirani bedak iz hriba nad KK domislja, da moras biti vse najslabse, lol.  Ljudje, ki se v zivljenju niso v nic poglabljali, so prepricani, da jim je vse jasno, lol.  Hvala bogu za internet.  Brez njega bi cudak v svetu indoktriniranih idiotov dejansko bil osamljen.  Tako pa sem vse prej kot to.  Ceprav za razliko od velike vecine svet vidim precej bolj realno.  Ni mi treba na monu sodelovati v vsak dan bolj neumnih tric trac cvekih.  Od taksnih tem pa je korist.  Tudi zame.  Ker pokazejo realnost stanje sedanjosti.

Razumeš iz izkušenj verjetno, da te v živo ne bi nihče prenašal. Nimaš pa toliko razvitih možganov, da bi dojel, da te tudi na netu ne.

Na forumu ne gre za pisanje tej ali oni osebi.

Samo zato, ker je 95% zdravnikov indoktriniranih idiotov, se ne pomeni, da se jih 5% v vse to ne poglablja tako kot jaz.  Vem, ker sem del te zgodbe.  Predvsem zato, ker me skrbi za lastno rit.  Tako je tudi na taksnih splosnih forumih.

Zato, kaj si indoktrinirani idi.oti mislite o meni, ne glede na podrocje, pa mi dol visi.  Pac, ovce za strizenje, kaj si naj z vami? lol

D dimer, 30.04.2023 ob 00:39

Na forumu ne gre za pisanje tej ali oni osebi.

Samo zato, ker je 95% zdravnikov indoktriniranih idiotov, se ne pomeni, da se jih 5% v vse to ne poglablja tako kot jaz.  Vem, ker sem del te zgodbe.  Predvsem zato, ker me skrbi za lastno rit.  Tako je tudi na taksnih splosnih forumih.

Zato, kaj si indoktrinirani idi.oti mislite o meni, ne glede na podrocje, pa mi dol visi.  Pac, ovce za strizenje, kaj si naj z vami? lol

K zdravniku si šel kaj zaradi svojih težav? Si dobil diagnozo?

Ljudje živimo, 30.04.2023 ob 00:32

Jpjpjp, 30.04.2023 ob 00:22

en iz bifeja, 29.04.2023 ob 23:54

Zato, ker tema več ni aktualna. Aktualna je samo vam butalcem anticepislkim, ki bi še dalje driblali teorije zarot.

NI več aktualna? One word for ya: p53. Just sayin. Ka pa te to je? Domača naloga za ovce.

Ljudje normalno živimo, le teoretiki imate nenehno težave in ste izgleda brez življenja

To je rekel tudi tisti, ki je brez padala skocil z letala.  So far so good.  Nivo ovc za strizenje.

Sploh pa… dobro vem kako patetiko od zivljenja vas za razliko od mene vecina zivi.  Res se imate s cim za hvaliti, lol.

A se upaš to reči stotinam tisočev poškodovanih in sorodnikom umrlih, ki nič več ne živijo normalno, odkar so “verjeli znano$ti”?

Tudi drugi ne živite normalno, samo veste tega še ne. V TGA dokumenu  BioNtech BNT162 investigator’s brochure je ns strani 25 lepa sličica, kaj dogaja.

Plus p53.

Jpjpjp, 30.04.2023 ob 00:47

A se upaš to reči stotinam tisočev poškodovanih in sorodnikom umrlih, ki nič več ne živijo normalno, odkar so “verjeli znano$ti”?

Tudi drugi ne živite normalno, samo veste tega še ne. V TGA dokumenu  BioNtech BNT162 investigator’s brochure je ns strani 25 lepa sličica, kaj dogaja.

Plus p53.

Saj si preživelo. Če boš pa tako norelo te bo pa res fršloknlo.☝️ Delat pojdi kaj, pa se ti bo bučurina razkisala in začela pucat, ker to kar kvasiš ni vredno komentarja in ni na ravni umsko razvitega človeka.☝️

Na splosno je precej razsirjen problem izrazitih ekspertov, da zgubijo stik s sirsim okoljem.  Zato potem pogosto zivijo v prepricanju, da se sirse mnozice “prebujajo”, da resnica prihaja na dan in da se bo ne vem kaj vse zgodilo.

Na taksnih splosnih forumih kot je tale sele vidis kako brezupno izmanipulirane, indoktrinirane in apaticne so siroke mnozice.  Veliki vecini ljudi dol visi, ce Fauči ali kdo ze za karkoli odgovarja.  Dol vam visi za ugotavljanje kakrsnekoli objektivne resnice.  Vi bi se samo naprej pasli.

Aja. Saj res, Pičkin Dimer ima ponavljajoč sindrom praznične šize, ker nima ničesar in nikogar….pol pa res mima smisla z njim komunicirat….

Jaz vem☝️, 30.04.2023 ob 00:56

Saj si preživelo. Če boš pa tako norelo te bo pa res fršloknlo.☝️ Delat pojdi kaj, pa se ti bo bučurina razkisala in začela pucat, ker to kar kvasiš ni vredno komentarja in ni na ravni umsko razvitega človeka.☝️

Približno takle je nivo znanja povprečne ovce, da. Hvala za dokaz.

p53. Naredi DN. In poglej citirani doc, str 25, slikca. Fluorescentno, da ti ja skoči v oke. Good luck with that.

Jpjpjp, 30.04.2023 ob 01:06

Približno takle je nivo znanja povprečne ovce, da. Hvala za dokaz.

p53. Naredi DN. In poglej citirani doc, str 25, slikca. Fluorescentno, da ti ja skoči v oke. Good luck with that.

Jp. Vse štima.☝️😁

Zdaj je pa konc filma ti uboga ameba, veš? Zdaj grem pa spat.☝️😁

Povprecnemu vascanu iz hribovskega zaselka nad KK ze “vrhunska” anglescina preprecuje, da bi se lahko o cemerkoli karkoli naucil.  Kaj sele o temi, katero je tri leta prespal z lupetanjem ljudskih “modrosti”.

Osebno pa sem ze lep cas se najbolj presenecen ravno nad poraznim zavedanjem, da ne recem skoraj popolnim ignoriranjem, posledic ze dolgo znanih mehanizmov, ki vodijo do t.i. turbo rakov.  Tako post covid kot post vaxx.  Velja celo za recimo temo alternativne strokovne kroge.

Med tem, ko sem jaz vprasanju ‘kaj mi je glede tega za narediti’ podredil dober del zivljenja, precej bolj kot vecina ze diagnosticiranih pacientov, se z izjemo redkih posameznikov vecina ljudi obnasa kot, da se pise 2019.

.

D dimer, 30.04.2023 ob 01:34

Povprecnemu vascanu iz hribovskega zaselka nad KK ze “vrhunska” anglescina preprecuje, da bi se lahko o cemerkoli karkoli naucil.  Kaj sele o temi, katero je tri leta prespal z lupetanjem ljudskih “modrosti”.

Osebno pa sem ze lep cas se najbolj presenecen ravno nad poraznim zavedanjem, da ne recem skoraj popolnim ignoriranjem, posledic ze dolgo znanih mehanizmov, ki vodijo do t.i. turbo rakov.  Tako post covid kot post vaxx.  Velja celo za recimo temo alternativne strokovne kroge.

Med tem, ko sem jaz vprasanju ‘kaj mi je glede tega za narediti’ podredil dober del zivljenja, precej bolj kot vecina ze diagnosticiranih pacientov, se z izjemo redkih posameznikov vecina ljudi obnasa kot, da se pise 2019.

.

Jp. Pa koliko je med njimi tudi dipl glav, celo dr. Ne vem, kdo je hujši, tisti brez pildka, ki sledijo tistim s pildkom, ali tisti s pildkom, ki pridno kimajo, da so lahko v udobnih stolčkih. Še sploh posebna sorta so pa dnovinari. Pod črto, čista matrica.

A di predstavljamo leto 45, ups, malo smo ga v Dojč posr..kali, ampak hej, pozabimo, gremo dalje, lajf je lep, komplucirate, kaj pa je tistih par mio ubitih. Rings a fckng bell.

D dimer, jaz te berem in se popolnoma strinjam s tabo.

In res je, premalo je inteligentnih ljudi, ki razmišljajo s svojo glavo. Družba po večini deluje kot čreda, ki se zaradi konformizma in mentalne lenobe ter odsotnosti razuma, pusti voditi kamor to čredo pač vodi par psihopatov.

robi9, 30.04.2023 ob 06:38

D dimer, jaz te berem in se popolnoma strinjam s tabo.

In res je, premalo je inteligentnih ljudi, ki razmišljajo s svojo glavo. Družba po večini deluje kot čreda, ki se zaradi konformizma in mentalne lenobe ter odsotnosti razuma, pusti voditi kamor to čredo pač vodi par psihopatov.

Tud to je nekaj, da se med sabo tolažite. Več ne morete dobit.

Letos bomo namesto kresovanj imeli tabore ploščate zemlje, kjer se bo na veliko mlelo o cepljenju proti covidu.☝️😁

Seveda pa se bodo tudi postavile straže na pokopališca, ki bodo budno beležile signale umrlih.☝️

Za potrebe vzdrzevanja sistema, ki z nami upravlja, se ze dolgo investira na le v lazno “znanost” in medijsko podprto propagando s cenzuro, ampak celo v razne agitatorje, ki se tudi na forumih kot je tale, skupaj z voljnimi brezplacnimi aktivisti, trudijo ustvariti vtis, da oposicijo predstavlja pescica paranoicnih vernikov v ploscato zemljo, neobstoj virusov, itd.

Vecina ljudi namrec tezko presodi na osnovi nekih argumentov te ali one strani kaj pije vodo in kaj ne.  Zal!  In si pac mislijo svoje in vse skupaj ignorirajo.

Ampak vsaj iz lastnih izkusenj lahko povem, da se nisem zasledil, da bi informiran skeptik nenadoma postal vernik v uradno verzijo.  Medtem, ko se obratno redno dogaja.  Kar nekaj danes priznanih renomiranih kritikov agende je to postale sele, ko so se npr. motivirani zaradi izgube bliznje osebe sami zaceli v vse skupaj poglabljali.

Na splosno bi bili ljudje sokirani, ce bi vedeli kako plitvo je strokovno znanje “strokovnjakov”, ki ze od zacetka diktirajo vse v zvezi s tem cirkusom.  Jaz sem bil frapiran nad tem kaksne neumnosti je spomladi leta 2020 na SLO TV govoril slovenski strokovnjak stevilka 1.

Covid 2021, 29.04.2023 ob 12:04

V času korone je bilo cepljenje glavna tema. Zdaj pa se te teme želijo cepilci takoj izogniti. Zakaj?

In kaj bi se ti še tri leta po tem pogovarjal?

D dimer, 30.04.2023 ob 07:27

Za potrebe vzdrzevanja sistema, ki z nami upravlja, se ze dolgo investira na le v lazno “znanost” in medijsko podprto propagando s cenzuro, ampak celo v razne agitatorje, ki se tudi na forumih kot je tale, skupaj z voljnimi brezplacnimi aktivisti, trudijo ustvariti vtis, da oposicijo predstavlja pescica paranoicnih vernikov v ploscato zemljo, neobstoj virusov, itd.

Vecina ljudi namrec tezko presodi na osnovi nekih argumentov te ali one strani kaj pije vodo in kaj ne.  Zal!  In si pac mislijo svoje in vse skupaj ignorirajo.

Ampak vsaj iz lastnih izkusenj lahko povem, da se nisem zasledil, da bi informiran skeptik nenadoma postal vernik v uradno verzijo.  Medtem, ko se obratno redno dogaja.  Kar nekaj danes priznanih renomiranih kritikov agende je to postale sele, ko so se npr. motivirani zaradi izgube bliznje osebe sami zaceli v vse skupaj poglabljali.

Na splosno bi bili ljudje sokirani, ce bi vedeli kako plitvo je strokovno znanje “strokovnjakov”, ki ze od zacetka diktirajo vse v zvezi s tem cirkusom.  Jaz sem bil frapiran nad tem kaksne neumnosti je spomladi leta 2020 na SLO TV govoril slovenski strokovnjak stevilka 1.

Problem takoimenovanih strokovnjakov in na splošno problem družbe je razvrednotenje človeka.  Ker takrat, ko strokovnjaki zavohajo denar, bodo tulili tako, kot to veleva kapital. Oziroma tisti, ki jih financira.

Vse je do konca sprevrženo, pokvarjeno, gnilo…Nekateri temu celo pravijo napredek.

Od kar je Elon Musk omogocil relativno svobodo govora na Twitter-ju je ta platforma postala najboljse izhodisce za informiranje na tovrstne teme.  Dejansko neke vrste open source team work.  Sicer traja, da clovek pride do kvalitetne mreze.  Ampak, ko si v tem dovolj casa, ce le imas spodobno predznanje in soliden nivo anglescine, si lahko na marsikaterem podrocju bolj informiran od vecine uradnih “strokovnjakov”, kaj sele povprecnega zdravnika, ki se danes lajna neumnosti o varnih in ucinkovitih…

Mislim, na splosno ne morem, da mi ne bi slo na bruhanje, ko pomislim na indoktrinirano omejenost povprecnega zdravnika.  Sploh mladi so se izkazali za najbolj indoktrinirana teleta.  Cast redkim izjemam.  Ja, tudi taksne poznam.  Ceprav so imeli kasno paljenje.

robi9, 30.04.2023 ob 07:39

Problem takoimenovanih strokovnjakov in na splošno problem družbe je razvrednotenje človeka.  Ker takrat, ko strokovnjaki zavohajo denar, bodo tulili tako, kot to veleva kapital. Oziroma tisti, ki jih financira.

Vse je do konca sprevrženo, pokvarjeno, gnilo…Nekateri temu celo pravijo napredek.

Vecina zdravnikov, ce/ko spoznajo koliko je ura, je v jebeni poziciji.  V marsikaterem okolju jim sedaj ze zakon preprecuje podajanje kakrsnikoli informacij, ki so v nasprotju z uradnimi navodili.  Odlocitev ne cepiti se pa si vecina ze zaradi groznje izgube sluzbe in ali prepovedi opravljanja poklica ni mogla privisciti.  Nic manjsa ovira pa je vsestranski pritisk glasnih samozaverovanih kolegov, ki neomajno “zaupajo znanosti” in vsakega, ki bi kakorkoli odstopal od uradne linije hitro tako ali drugace unicijo.  Zato je bilo najvec disidentov sploh na zacetku iz vrst sveze upokojenih, ki razen ugleda vec niso imeli kaj za izgubiti.

S tem, da se je dobro zavedati, da so razno v zdravstvu dalec najbolj indoktrinirani verniki v propagando v zvezi s cepili.  Ne le covid.  Vsemi!  Ne zato, ker bi ne vem kaj vedeli.  Enostavno zato, ker so jih ze na univerzah nategnili.  Poleg tega za razliko od mene nimajo 10 ur dnevno, da jih porabija za razumevanje covid problematike, ce se jim da.  Rezultat je, da jih vecina le prodaja servirano propagando.

Milan z neštetimi nicki v tej temi je spet ogabno ponorel in dokazal, da si ovce želijo le želijo kruha in iger, kje je kakšno kresovanje, da pijanček lahko izživi svoje nesmiselno življenje s plašnicami na očeh. Pojdi se zdravit “Jaz vem”, vsak dan dokazuješ kakšna brezmožganska nesnaga je lahko človek!

Vse povedano v čem je problem, da se ne gre za virus in zakaj se ta zločin ne sme pozabiti, kot to želijo debili.

https://www.facebook.com/watch?v=910590123578251

Ljudje se ne zelijo spominjat. Prevec je vse mejilo na naci sceno. Od politike in prodanih budal je bilo vse za pricakovat, ljudje so vecinima razocarani nad obicajnimi ljudmi, ampak vse se vedno zacne z obicajnimi ljudmi in ne obratno kot je pricakovano.

Poznam vsaj 40 cepljenih različnih starosti, nihče nobeni zdravstvenih težav in enega, ki sploh ni bil cepljen, so pa težave večletnega uživanja alkohola pustile posledice in je sedaj kakor je, žena pa piše in govori, da so to posledice cepljenja. No ji je zadnjič en na FB povedal, da se je on cepil samo pri sodu in v gostilni, pa se je vnel prepir v katerem se je ugotovilo, da tip sploh ni bil nikoli cepljen.

Torej zakaj eni to počnete, da lažete o sorodnikih in znancih, kakšne posledice po cepljenju imajo, v resnici pa sploh cepljeni niso bili?

Zato, ker ste edini, ki ste in še kar naprej najedate o cepljenju, anticepilci. Mi smo poskrbeli zase in za svoje bližnje, da nis(m)o zboleli v hujši obliki, če sploh s(m)o, posledično smo seveda poskrbeli tudi za vaše zoprne riti – torej, ni za kaj!

Morda ker smo se cepili in nam nič ne manjka, za ostale nam pa dol visi?

New Report

Close