20 najlepših poletnih klobukov za elegantno zaščito pred soncem

16. junij 2023

20 najlepših poletnih klobukov za elegantno zaščito pred soncem

16. junij 2023
Foto: Mango

Od elegantnih slamnatih klobukov do športnih kap s šiltom in prikupnih kvačkanih klobučkov. Izbira je to sezono res neverjetna!

Po besedah modne stilistke in voditeljice Fashion Crimes podkasta Holly Katz: “Nič ni bolj v stilu, kot to poletje odvrniti sonce od svojega obraza,” in ne morem si kaj, da se ne bi strinjali. In medtem ko krema z zaščitnim faktorjem ostaja najpomembnejše sredstvo za zaščito kože pred soncem, lahko senco vašemu obrazu nudijo šik poletni klobuki in kape, ki so letos izjemno v trendu.

Na voljo so v različnih modelih in barvah, kar pomeni, da lahko svoje pokrivalo enostavno uskladite s svojo garderobo. Izbrali smo 20 pokrival, za katere smo prepričani, da vas bodo navdušila!

Pleteni klobuki

Ne samo, da je pleten klobuk s širokimi krajci klasično počitniško pokrivalo, je tudi odlično sredstvo za zaščito vašega obraza, vratu in ramen pred močnim poletnim soncem. Najbolj v trendu boste, če boste vaš slamnik kombinirale s palazzo hlačami, zgoraj pa na ogled postavile svoje nove kopalke.

Reserved 29,99 eur
Zara 39,95 eur
Zara 22,95 eur
Zara 39,95 eur
Mango 39,99 eur
H&M 25,99 eur

“Bucket” klobučki

Kar nekaj časa je trajalo, da smo povsem osvojili trend bucket klobučkov, ki bodo to poletje doživeli svoj veliki preboj. Kombinirajte ga s širokimi kavbojkami, preprosto belo majico in odštekano torbico ter ne pozabite na velika sončna očala.

Mango 15,99 eur
H&M 18,99 eur
Mango 15,99 eur
H&M 9,99 eur

Kvačkani klobučki

Posebna podrubrika “bucket” klobučkov so njihove kvačkane različice, ki bodo izredno trendovsko izpadle kar na enodelne kopalke ali bikinke ter v vaš outfit vnesle razigranost in mladostnost.

Mango 29,99 eur
Mango 19,99 eur
Zara 17,95 eur

Ščitniki

Ščitniki so bili dolgo rezervirani samo za starejše gospe, ki si s klobuki niso želele pokvariti svoje sveže trajne. A nič več. To poletje jih bomo nosili vsi! Služili bodo kot šik dodatek k lahkotni poletni obleki in sandalom ter k vsakemu outfitu dodali ščepec elegance.

H&M 18,99 eur
Reserved 12,99 eur
Reserved 12,99 eur

Kape s šiltom

Kapa s šilom že nekaj časa ni rezervirana samo za šport. V pravi kombinaciji lahko izpade zelo frajersko tudi na krilo, obleko ali visoke pete in pretirano elegantnemu outfitu doda kanček sproščenosti. Nepogrešljiva bo tudi na plaži, ko nam bo delala senco med reševanjem križanke pod dišečimi borovci.

H&M 9,99 eur
H&M 12,99 eur
Zara 15,95 eur
Od slamnatih klobukov do kap s šiltom in kvačkanih klobučkov. Izbira pokrival je to sezono res neverjetna!
Mango 19,99 eur

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close