Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Kaj je narobe z moškimi…

Kaj je narobe z moškimi…

Ki pravijo, da raje dajo 30 eur za kurbo in imajo prazna jajca… da danes ni denarja s katerim lahko prepricas moskega v resno zvezo. Da zenske smo vse za pofukat, ponudb za resno zvezo pa nimamo, in da smo tiste nad 30 ze smeti?

Ma to izhajajo iz sebe. Sami so bogi reveži in jih nobena noče. Jaz ti garantiram da če si privlačna ženska boš zanimiva moškim tudi ko boš starejša. Nekatere pri več kot 40 so tudi ločene pa ponudb kolikor hočeš. Ni vse v starosti in izgledu. Bolj je v sami energiji človeka. Kaj oddaja 🙂

Nikoli nisem imela opravka s tako mislečimi in če bi, se ne bi sploh ukvarjala s takimi izjavami, niti kančka svoje energije ne dam za take tipe. To so ranjeni ali pa ignorirani in posledično zafrustrirani. Mentalni reveži pač. To je isto, kot pri ženskah, ki vse moške mečejo v en koš zaradi svoje izkušnje z enim.


Taki desci so sami damaged goods. Pa kje najdete take desce?

Saj je vseeno kaj je narobe z njimi, pomembno je, da smo čim dlje stran od njih.

Nismo vsi slabi moški ampak eni pač uživamo radi v svoji družbi vstran od tega, kar vas je sodoben svet priučil za kvalitete, ki jih iščete. Ženske ste postale površne ampak, ko to rečem pomeni, da izključno iz strani opazovalca ne ker bi iskal in bi to spoznal.
Za moške tisti, ki iščete brez mene seveda pa rečem, da so postali bolj razgledani pri kvalitetah ki jih prekrivate ženske.

Z veliko oseb moškega spola ni čisto nič narobe. Tako kot z veliko oseb ženskega ne.
Imaš pa veliko čustveno totalno zlomljenih, sociopatskih, samovšečnih, nasilnih….vse sorte in to obeh spolov. Pač se jih izogneš. Lahko pa postaneš ista kot teh par osebkov, ki jih lahko bereš tu gor ker drugega dela očitno nimajo in posplošiš na celotno moško populacijo in misliš da so vsi moški isti. Res hočeš biti v taki družbi? Mislim ne vem kaj ti pomaga ta informacija. Ker ni ravno da ti osebki kaj dosti v družbo hodijo, oz. tudi če verjami mi da sedijo tiho v kotu in se slinijo nad vsem kar ima srčni utrip :). Ni kakšne hude nevarnosti da večkrat naletiš na njih.

Prvič to niso nobeni deci, ampak čisto navadne pesde. Večina tipov/bab je čisto fajn, dobiš pa med folkom vsega in svašta, zmešane tipe in babe. Tak je lajf. Ta forum je pa zgleda magnet za zatežene ločence. Jeebat ga, jim nismo mi krivi, če so zavozil.

Že po ceni ugotovis, da ta super mačo kurtizane od daleč ni videl… Večina moških se sirokousti in to je to… Ženske po tridesetem letu so najboljše, vsako sadje se jé zrelo…

Ce se kdo ne ve zakaj je cela danasnja druzba zblojena. Zato, ker vas je vecina zblojenih, ne manjsina. Ampak zblojeni se sami sebi zdite normalni. To je tako kot ko se pritozujete cez politiko, a sami ste isti. 😉

Vprašanje je: čemu se dandanes vezati? Čemu bi se torej npr. ti vezala in čemu bi nek moški želel v zvezo (ravno) s teboj?

Ce komu pase prevarati dolgocasno zeno, grdo punco…

Tu je nekaj kontaktov

[img]http://shrani.si/f/1o/8B/4j1hUanH/screenshot20200828-19080.jpg[/img]

[img]http://shrani.si/f/1D/12R/2uu78FGh/screenshot20200828-19114.jpg[/img]

Ej kje so pa te za 30 e ):

Govori se, da so ženske preračunljive. Očitno so tudi moški.

Fafanje

Današnje ženske so navadne smeti.
Vsevprek se prostituirajo. Ene direkt za denar, druge pričakujejo da jih boš vse častil. Vse so iste. Vse prodajajo tamalo.

kam je zdj to podobn jst delam celo uro za 30 e ti pa 5 minut kašn je to posu ):

Čustveno pohabljeni “moški” ki v ženski vidijo le kos mesa za njihove fizične orgazmične užitke. ženske ne dojemajo kot človeka, kako naj bi jo potem kot partnerico-kar pomeni v eni osebi prijateljico, družabnico, sodelavko in ljubimko.


30 za kurvo, kakšna je to kurva da je tako poceni.?

kaj je narobe s tabo avtor/ica, da jim to verjemeš.. Tema je itak nateg.

U temu poslu so pohabljeni vsi ! ženske še bolj.

Izredno zanimiv zapis (nic osebnega, se pojavi pogosto). Zanka pa se sklene, ko se clovek zave, da je tak nacin razmisljanja povsem kvalitativno enak tistemu, katerega kritizira. Kar pomeni, da oseba s taksnim razmisljanjem zgolj jaca tisto, proti cemer sicer misli, da se bori.

Izziv: kaj mi daje misliti, da je citirano razmisljanje kvalitativno enako tistemu, katerega kritizira?

Kaj je to s kjeje to lol

Ona njemu zaračuna 80€ on pa njej 50€, zato doplača še 30€ 😀

New Report

Close