Velikost spet
že velikokrat predebatirana tema, ženski odgovori znani: velikost penisa ni pomembna, pomembna je tehnika…… bla bla bla. Še moja backa ni bila nič drugačna (ni pomembna velikost), potem pa vsakega vprašala kolikšnega ima….
A vsaka bi imela največjega!
Kaj pa vagina? Če je luknjica prevelika? Bi jo blo treba zašit? Ali pa smo moški manj izbirčni, važno je le da jo ima!
poglej, očitno še nisem imela extremov, ne v + ne v -, ker se nad nobenim ne morem pritoževat…ampak obseg, ta pa nekaj pomeni…in če premislim, me 24 cm bolj straši kot navdušuje…
glede velikosti naših luknjic pa velja verjetno nekaj takega : če si se že enkrat zgubil, ne boš menda še enkrat v isto jamo ril…hehe…
lp
KIR, podvprašanje: je tista packa tam spodaj mogoče backa?!
Baje nam sploh ne pašejo veliki, ker prej povzročajo bolečine in stalno napetost, da ne bo šel pregloboko, da bi bolelo…tako da res ne vem od kje moškim misel, da imamo ženske rade velike,vprašaj malo ženske okoli sebe, in to vprašaj take, ki so res probale imeti v sebi velikane.
Če mene vprašaš je najboljsi uni srednji , mene bi motil le mali in ozek, ker bi se kot si že napisal, izgubil v meni in ga ne bi nič čutila.
In zato predvidevam, da ne čutijo ženske muce le moški z ozkim t…, kajti ne vem če je kje res kakšna lulika tako velika kot postonjska jama;))…največ užitka ti da debelina se meni zdi, ne pa dolžina;))…haha-neda Kir;))