Nasveti za spletno iskanje partnerja/prijatelja/družbo
Sem bil gor in je res lepa pot po severni steni mimo bivaka, potem sem naredil pa krožno turo in po južni dol do koče in nato v dolino.
Pri koči je vidna znamenita pasja glava, pri bivaku pa je lep pogled na skuto in vse do Mrzle gore, potem od bivaka pa sledi hoja po grebenu (moj najljubši del).
Za letos pa je moja velika želja Montaž, vendar bomo videli kako bo.
[/quote]
Skuta in Mrzla gora sta čudoviti. Je tak mir tam gor. Ni kot na Triglavu, kjer je nora gužva.
[/quote]
Ravno v izogib gužve izbiram takšne cilje. Lani sem npr. sel na Škrlatico in res skoraj ni bilo človeka na poti (šel sem čez kriško steno). No saj mogoče pa ima še kdo kakšno dobro idejo za turo, naj jo kar deli z nami.
Skuta in Mrzla gora sta čudoviti. Je tak mir tam gor. Ni kot na Triglavu, kjer je nora gužva.
[/quote]
Ravno v izogib gužve izbiram takšne cilje. Lani sem npr. sel na Škrlatico in res skoraj ni bilo človeka na poti (šel sem čez kriško steno). No saj mogoče pa ima še kdo kakšno dobro idejo za turo, naj jo kar deli z nami.
[/quote]
Ha, ha, zgleda, da je to moj razlog, da nikogar ne najdem, ker hodim na take čim manj obljudene točke. Škrlatico imam tudi jaz v planu.
Še ena dokaj osameljena: Krofička.
Stresno postane le, če se ti že kam mudi in še ni zlikano. Drugače pa ne vem, kaj naj bi bilo tako groznega pri likanju?
To je mene vedno tako zanimalo, ker tolilo žensk venomer jamra.
Mi lahko ti odgovoriš mogoče?
[/quote]
Meni je to tako dolgočasno, suhoparno početje. Ampak jaz likam nekajkrat na leto, ne več.
Vem pa, da večina žensk lika ogromno. Vsak teden enkrat po več ur skupaj. Jaz pa to počnem vsake par mesecev.
Nimam rada takega enoličnega dela.
[/quote]
Če pogledaš iz tvojega zornega kota, potem je vsako opravilo enolično (zlaganje posode v stroj, zlaganje cunj v stroj, obuvanje, sesanje, kuhanje, vstajanje).
Praktično čisto vsako opravilo, ki ga redno počnemo je enolično, ker smo že nekako avtomatizirani in to zelo hitro storimo, tako da se niti ne zavemo, da je tako enolično. Verjetno je ravno ta dolga doba brez likanja kriva za to, da padeš iz forme. 😉
Meni je to tako dolgočasno, suhoparno početje. Ampak jaz likam nekajkrat na leto, ne več.
Vem pa, da večina žensk lika ogromno. Vsak teden enkrat po več ur skupaj. Jaz pa to počnem vsake par mesecev.
Nimam rada takega enoličnega dela.
[/quote]
Če pogledaš iz tvojega zornega kota, potem je vsako opravilo enolično (zlaganje posode v stroj, zlaganje cunj v stroj, obuvanje, sesanje, kuhanje, vstajanje).
Praktično čisto vsako opravilo, ki ga redno počnemo je enolično, ker smo že nekako avtomatizirani in to zelo hitro storimo, tako da se niti ne zavemo, da je tako enolično. Verjetno je ravno ta dolga doba brez likanja kriva za to, da padeš iz forme. 😉
[/quote]
Vse, kar si naštel, spada pri meni v kateogrijo: mene sprošča. Še posebej zgodnje jutranje vstajanje (vključno z grozno budilko) je vse prej kot sproščajoče.
Smo si pač drugačni. Ene sprošča pomivanje posode in likanje, kar je v bistvu super, ker uživajo pa še koristno delo opravijo. Druge sprošča štrikanje, kvačkanje, barvanje pobarvank… mene pa nič od tega. Me pa sprošča recimo it na Skuto. To pa totalno uživam.
[/quote]
Ha, ha, zgleda, da je to moj razlog, da nikogar ne najdem, ker hodim na take čim manj obljudene točke. Škrlatico imam tudi jaz v planu.
[/quote]
Če štartaš iz Vrat potem boš imela prvi del poti kar gužvo, se pa nato umiri in je tura kar zanimiva, spada pa med težje in s seboj je potrebno vzeti veliko vode in hrane, je tudi dobro, če gre kdo s teboj, če do česa pride, čelada je skoraj nujna, če greš čez kriško oz če misliš narediti krožno turo in greš mimo križne gore in Rogljice.
[/quote]
Če štartaš iz Vrat potem boš imela prvi del poti kar gužvo, se pa nato umiri in je tura kar zanimiva, spada pa med težje in s seboj je potrebno vzeti veliko vode in hrane, je tudi dobro, če gre kdo s teboj, če do česa pride, čelada je skoraj nujna, če greš čez kriško oz če misliš narediti krožno turo in greš mimo križne gore in Rogljice.
[/quote]
Čelada vsekakor.
Največkrat grem kar sama. Ostali kolegi gredo s partnerji/partnerkami. Tako, da se bolj sama potikam.
Ce imas danes vsaj minimalno slame v glavi dobro ves da iskanje vsega navedenega je resno preko neta neumnost da ni vecje. Imas namrec miljone opcij da naletis na same cudake, bolnike ali pa dno druzbe ki isce druge partnerje prek neta. U realnosti je iskanje prek neta bedarija. Vsak dans si loh photoshopa sliko,spremeni opise tko k hocjo, dajo gor sve in svasta. Ce imas tam do 40 let imas se moznost preko kakih sodelavcev ali bivsih sosolcev spoznat folk ce pa si starejsa potem pa good luck..sam pret neta ne spoznavej folka resno ker naletiš samo na podenj družbe.srečno
Ce imas danes vsaj minimalno slame v glavi dobro ves da iskanje vsega navedenega je resno preko neta neumnost da ni vecje. Imas namrec miljone opcij da naletis na same cudake, bolnike ali pa dno druzbe ki isce druge partnerje prek neta. U realnosti je iskanje prek neta bedarija. Vsak dans si loh photoshopa sliko,spremeni opise tko k hocjo, dajo gor sve in svasta. Ce imas tam do 40 let imas se moznost preko kakih sodelavcev ali bivsih sosolcev spoznat folk ce pa si starejsa potem pa good luck..sam pret neta ne spoznavej folka resno ker naletiš samo na podenj družbe.srečno
[/quote]
Če te prav razumem, so to tvoje izkušnje s spleta?
V bistvu imam jaz tudi take izkušnje, ampak sem razmišljala, da preprosto ne znam najti zrnja med plevelom.
[/quote]
[/quote]
Lani šla čisto naključno na Viševnik – srečala natanko 4 krave 😉
[/quote]
Vse, kar si naštel, spada pri meni v kateogrijo: mene sprošča. Še posebej zgodnje jutranje vstajanje (vključno z grozno budilko) je vse prej kot sproščajoče.
Smo si pač drugačni. Ene sprošča pomivanje posode in likanje, kar je v bistvu super, ker uživajo pa še koristno delo opravijo. Druge sprošča štrikanje, kvačkanje, barvanje pobarvank… mene pa nič od tega. Me pa sprošča recimo it na Skuto. To pa totalno uživam.
[/quote]
No sej sem tudi o tisti pravljici jaz pisal in pomivanje te tudi sprošča, jaz ko na roke pomivam si dam lepo šlušalke in gremo. 🙂
Budilko mam pa lepo umirjeno in me prav nič ne moti (spremeni si melodijo če te moti, naj bolj prijetna).
No jaz imam letos v planu Montaž, še prej pa za ogrevanje na Stol in verjetno Mrzlo goro, bomo videli, kako bo zneslo, morda grem pa še kam.
[/quote]
Če te prav razumem, so to tvoje izkušnje s spleta?
V bistvu imam jaz tudi take izkušnje, ampak sem razmišljala, da preprosto ne znam najti zrnja med plevelom.
[/quote]
Tudi moje izkusnje ja. Zato ne mislim s folkom z neta met kontaktov kot imam s folkom v reali. Nek je treba met mejo ce me zastopis
[/quote]
No sej sem tudi o tisti pravljici jaz pisal in pomivanje te tudi sprošča, jaz ko na roke pomivam si dam lepo šlušalke in gremo. 🙂
Budilko mam pa lepo umirjeno in me prav nič ne moti (spremeni si melodijo če te moti, naj bolj prijetna).
No jaz imam letos v planu Montaž, še prej pa za ogrevanje na Stol in verjetno Mrzlo goro, bomo videli, kako bo zneslo, morda grem pa še kam.
[/quote]
Super, da te pomivanje posode, likanje, jutranja budilka… sprošča. Pa ti si terna za ženske :).
Moja budilka ima samo dva alarma, oba sta zoprna. Bolj je zgodnja ura, bolj sta zoprna :).
[/quote]
Lani šla čisto naključno na Viševnik – srečala natanko 4 krave 😉
[/quote]
Ja se zgodi tudi to.
No če greš ob lepem vremenu in med vikendom poleti, ga praktično ni vrha, na poti do katerega ne bi koga srečal, se vedno najde kakšna izgubljena duša. 🙂
[/quote]
Super, da te pomivanje posode, likanje, jutranja budilka… sprošča. Pa ti si terna za ženske :).
Moja budilka ima samo dva alarma, oba sta zoprna. Bolj je zgodnja ura, bolj sta zoprna :).
[/quote]
Saj to je veliko takih, ki jih ta opravila sproščajo, jim niso nujno zlo.
No budilko imam pa na telefonu in tam lahko izbiraš med tisočimi možnimi zvonenji in potem izbereš ljubšega.:)
[/quote]
No budilko imam pa na telefonu in tam lahko izbiraš med tisočimi možnimi zvonenji in potem izbereš ljubšega.:)
[/quote]
Ne bi rekla, večini je to očitno nujno zlo.
Poslušam kolegice in se dosti pritožujejo nad likanjem, pospravljanje, pomivanjem, da jim je to točeno, da dedci nič ne naredijo. Tako, da očitno jim ni sproščajoče.
Temu se reče naravna selekcija. Iščeš, ne najdeš. Dobri, vrednejši geni se prenašajo, torej taki ljudje imajo partnerje, srečo, potomce, veliko sebi podobnih prijateljev. Narava je poskrbela, da se določeni ne morajo ali ne želijo razmnoževati, da ne širijo slabših, nižje ovrednotenih genov. Takšni, ki preko spleta iščete partnerje, spadate žal v omenjeno, nižje ovrednoteno kategorijo.
Portali so polni samskih moških, občasno zaidejo še poročeni, željni intime, bližine, ker v realnem svetu ne poznajo poti. Vse kar jim ostane je splet, sanje in masturbacija za štirimi stenami. Tako kot je rekel naš predavatelj, navadni izmečki, ki jih bo čas pogoltnil, jaz pa pravim, da boste zgnili sami, brez nasledstva.
Najdejo se tudi ženske, v večini obilnejše ali (se opravičujem) grde, stare, s psihičnimi težavami, okrušeno preteklostjo ali kakorkoli izločene iz družbe. Linčajte me a to je resnica.
Se pravi, da hočeš povedat, da so najobljši geni pri naših Romih, ker se učinkovito širijo?
Pa, da so muslimani tako super in imajo zato tako veliko otrok?
Aja, na portalih pa so pretežno poročeni 🙂 pa tudi ločenci z otroci. V glavnem pretežno taki, ki so uspešni pri širjenju genov. V glavnem, sama kvaliteta, glede na to, da omenjaš, da se kvalitetni hitro širijo in razmnožujejo. Pa hitro pojdi delat otroke, da ne boš slabša kot muslimani, Romi…
[/quote]
Ne bi rekla, večini je to očitno nujno zlo.
Poslušam kolegice in se dosti pritožujejo nad likanjem, pospravljanje, pomivanjem, da jim je to točeno, da dedci nič ne naredijo. Tako, da očitno jim ni sproščajoče.
[/quote]
To je že malo drugače, če je eden za vse. Če si sam in narediš ta opravila so ti sproščujoča, če pa bi moral to delati še zato, da bi podpiral lenarjenje koga drugega, bi bil pa no go.
Se je treba zmeniti takoj na začetku, jaz to in ti ono ali pa po starem sistemu lihih in sodih dni. Nikomur ni v veselje drugim riti odnašat, to pa priznam in razumum te tvoje kolegice.
PoDPIS bravo super si to napisala se posebej prvi del
[/quote]
To je veljalo v prazgodovini in velja še danes pri živalih, pri ljudeh pa je mnogo drugače.
Ni odvisno od tega, kakšni so geni temveč od okolice, finančnega stanja, odvisno od zahtevnosti poklica, prostega časa…
Tukaj nimajo dobri in slabi geni praktično nikakršne vloge in že dolgo je znano, da imajo najbolj izobraženi in inteligentni enega, maksimalno dva otroka, večje število otrok pa je predvsem med revnejšimi in v državah v razvoju, kjer je večina prebivalcev še na podeželju in rabijo pridne delovne roke.
Nekateri niste razumeli bistva. Ne govorim o revščini in rasi. Komu je dano bo živel, preživel in se razmnoževal, komu ni, bo zgnil. Če se rodiš drugačen in ne narediš nič iz sebe, boš končal na enemu izmed takšnih portalov in zgnil. Največji vpliv na človeka imata samo ljubezen in denar. Tako enostavno je.
Pravzaprav je ravno obratno. Inteligenca v svetu izumira. Ker se inteligentnejši kasneje in težje odločajo za otroke.
Pa lep pozdrav od zmerno do pretežno butaste Margot*
* 2 otroka
p.s.: ljudje so se redno samozadovoljevali tudi ko še ni bilo portalov 😉